Home
hostgator coupon 75 off
Privacy Policy

BBVN
hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. BBVN houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

* Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven
  in dit Privacy policy;

* Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
* Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
* Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
* Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
* Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als BBVN
zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.
Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!
ContactgegevensBBVN

Bachlaan 45 6371 LH Landgraaf

info@bb-vn.nl
recht
Disclaimer 


De De door de BBVN verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan, De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid.
Aan de informatie verstrekt via de website of via de e-mails die automatisch verstuurd worden kunnen geen rechten worden ontleend. De BBVN
kan niet garanderen dat de website foutloos of onderbroken functioneert. De BBVN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud va deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. De BBVN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de sites die niet door de BBVN worden onderhouden en waarnaar word verwezen.


Verantwoordelijkheid.
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie, De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden aan derden. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoelt in art.15Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Privacy
Alle door ingevoerde gegevens worden behandeld volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Dat wil zeggen dat de huurdersvereniging deze gegevens strikt vertrouwelijk behandelt en niet aan derden beschikbaar stelt.

E- mail.
Alle door de BBVN
aangeleverde informatie blijft intellectueel eigendom van de BBVN en is uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde(n). De in een e-mail vervatte opvattingen of meningen zijn die van de schrijver en niet per definitie die van de huurdersvereniging. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde(n), openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is slechts toegestaan als de huurdersvereniging u daarvoor toestemming geeft. Als een e-mailbericht niet voor u bestemd is, word u verzocht dit kenbaar te maken door het bericht terug te sturen en het bericht vervolgens te verwijderen. Helaas kan de huurdersvereniging er niet voor instaan dat een e-mailbericht tijdig wordt ontvangen, dat integriteit van dit bericht behouden is gebleven noch dat dit bericht vrij is van virussen en/of andere schadelijke software, niet is onderschept of vatbaar is geweest voor tussenkomst ( door derden).Woningwet, die op 1 juli 2015 in werking is getreden, kent verschillende implementatiemomenten. Een van de belangrijke momenten  is 1 januari 2016. In 2016 gaat er veel spelen rond de implementatie van de Woningwet, zoals  de volledige cyclus prestatieafspraken, passend toewijzen, waarderen op marktwaarde, de indeling in woningmarktregio’s en de voorbereiding van scheidings- en splitsingsvoorstellen.

Een aantal bewoners van Nieuwenhagen ontvangen al sinds jaren een tegemoetkoming in de kosten van de energie die gebruikt wordt om de lamp in hun achterpad, die via hun van stroom voorzien wordt, te laten branden. Deze vergoeding werd tot 1 januari 2019 eenmaal per jaar door de BBVN aan hen uitgekeerd. Overleg tussen de BBVN en HEEMwonen heeft ertoe geleid dat met ingang van 1 januari 2019 de bewoners de energievergoeding voor de achterpadenverlichting uitgekeerd krijgen via HEEMwonen. Voor vragen over de vergoeding kunt u zich dus niet meer wenden tot de BBVN.

Adres

Buurtinfopost Nieuwenhagen
Julianastraat 14
6373 KH Landgraaf

Website: www.bb-vn.nl

Spreekuur:

Op afspraak
Plannen