Home
hostgator coupon 75 off

Op zaterdag 29 februari 2020 vindt in Landgraaf een hakhoutdag plaats. Deze dag staat in het teken van het onderhoud van een bosgebied. Dat betekent dat er het nodige zaag-en snoeiwerk is uit te voeren. Dit alles vindt plaats onder begeleiding van IKL. Voor de benodigde materialen als helmen en handschoenen en allerlei soorten handgereedschappen zal gezorgd worden. Het gezaagde hout wordt vervolgens onder de deelnemers verdeeld.

Er zal om 09.00 uur worden gestart en onder het mom van “samen uit-samen thuis” wordt uiterlijk om 15.00 uuur de dag afgesloten met wat lekkers. De deelnemers dienen zelf te zorgen voor een lunchpakket. In verband met mogelijk ongelijke ondergrond is stevig schoeisel aan te bevelen. Houd ook rekening met kleding passend bij de weersomstandigheden en dat het een buitenactiviteit is waarbij je vuil zou kunnen worden.

Dus heb je zin om mee te helpen bij het onderhoud van het landschap door lekker een dag actief bezig te zijn met als beloning een aanhangertje hout? Geef je dan op!

Meer informatie is te vinden op  https://www.ikl-limburg.nl/buitenkracht/agenda/hakhoutdag-te-landgraaf/

Deze dag is mogelijk dankzij de samenwerking met de Stichting Bosbeheer Landgraaf. (17-02-2020)


Ontwerp een logo en win

Na ruim 25 jaar is de BBVN toe aan een nieuw logo. Dus ben je creatief en wil je kans maken op een cadeaubon van 25 euro ontwerp dan een nieuw logo voor de BBVN. Stuur je ontwerp dan voor 15 maart 2020 naar bbvn.nieuwenhagen@gmail.com om deel te nemen aan deze wedstrijd. Uiteraard geldt dat alle inzendingen eigendom worden van de BBVN en dat over de uitslag niet gecorrespondeerd kan worden. (17-02-2020)

Adres

Buurtinfopost Nieuwenhagen
Julianastraat 14
6373 KH Landgraaf

Website: www.bb-vn.nl

Spreekuur:

Op afspraak
Plannen